lansering-jamforleasing

Lansering av jamforleasing.se

- I 12 månader har vi jobbat intensivt för att ta oss dit vi nu kommit. Under fredagen blir www.jamforleasing.se publik vilket är ett stort steg i riktningen att börja hjälpa privatpersoner att snabbare och enklare hitta rätt information om privatleasing, säger Tapi Andrén, grundare till Jämförleasing.se.

Att konsumenter idag förväntas kunna jämföra erbjudanden innan köp har redan bekräftats av sajter som prisjakt.nu, compricer.se, insplanet.com och lendo.se men inom bilsök i allmänhet och privatleasing i synnerhet har inget alternativ funnits, fram till nu. Under 2016 ökade antal nyregistrerade bilar med privatleasing som finansieringsform med över 80% och nådde nästan 50 000 bilar vilket gör att marknaden redan är stor.

Vi på Adjust har ett strategiskt uppdrag mot Compare Leasing Sweden AB, ägare till den nya sajten inom privatleasing. Utöver strategiska uppdrag har även copy, form och utvärdering varit delar i det fortfarande pågågende uppdraget. En del av det som Adjust bidraget med direkt är formen för illustrationer men även hela texter, såsom artikeln “Varför privatleasing” som du hittar här.

Ambitionen är hög för projektet – bli marknadsledare och sen växa marknaden ihop med bilmärken och återförsäljare. Vi hejar på er!

//adjustpanelen